Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spory problem z Facebookiem , co zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż tak , założyłem nowe konto na facebooku rzeby reklamować się na yotube , ale ktoś zgłosił mnie ( nie mam pojęcia dlaczego bo nic nie zrobiłem ) i teraz muszę zweryfikować swoją torzsamość w taki sposób że wyświetla mi ludzich których mam w znajomych i tu się zaczyna problem. Nikogo nie znam , co zrobić by odzyskać konto?

Opublikowano

Pisz do supporta tak jak w lolu, lub załóż nowe konto

Załorzyć nowe konto to nie bo za dużo zrobiłem na tym , a do supporta nie wiem gdzie pisać...

Opublikowano

Zamiast zwykłego konta załóż stronę.... Wybierasz "osoba publiczna" lub "program telewizyjny" jako tematykę i jedziesZ.. A nie zakładasz zwykle konto ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zamiast zwykłego konta załóż stronę.... Wybierasz "osoba publiczna" lub "program telewizyjny" jako tematykę i jedziesZ.. A nie zakładasz zwykle konto ;)

Ok , dzięki. Ale jak jeszcze bym chciał odzyskać konto to co z tym zrobić?

Opublikowano

A jeśli nawet bym chciał usunąć to konto fb na które nie mogę się zalogować to jak mam to zrobić bez logowania?

Opublikowano

ktoś próbował wbić na twoję konto

miałem to samo co ty

i większość znałem ale było coś takiego że ludzie którzy mnie zapraszali których nie znam i tu zaczynały się schodzi jak zrobisz dobrze to tam ci powinno pisać ile z ilu masz dobre i tym się kieruj

Opublikowano

Nie , nic nie idzie , ja tam mam z 200 ludzi może mniej których nie znam , a nawet jak zgadne to i tak mi nie pokazuje ile dobrze , a ile źle... To co zrobić by usnąć konto?

Opublikowano

Tutaj może coś znajdziesz :

http://www.facebook.com/help/

Jeżeli nie to podobno tutaj jest jakiś kontakt z Nimi :

http://newsroom.fb.com/

Przepraszam, że nie jest w spoilerze, ale MpcForum nie działa mi dobrze, nie wyświetla mi żadnych informacji u góry, zero, nic.. ani grafika, przesunięcie itd..

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

ja mam fake konto i setki arabów i juz 3 raz zbanowali mi zapraszanie znajomych a wyskakuje weryfikacja bo jak kogos zapraszasz to on naciska ze cie nie zna i jak kilka osob tak zrobi to jest weryfikacja. zwykle strzelam i udaje mi sie zgadnac kto to. zrob fan page ale wada jest to ze nie lozna zapraszac znajomych

wipek.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...